erikssonj

Tisdag

Publicerad 2014-07-30 05:39:00 i Mitt utbytes år,

 
Idag var det strand dag, det var större än vad jag trodde så det kändes inte som att vi var 800 personer där. Jag sov och lyssnade på musik i fem timmar, lyckades även köpa världens äckligaste glass. Nu på kvällen hade vi volleyboll turnerning del 2, och vi lyckades vinna tre raka matcher så nu är vi i final och om vi vinner får vi åka till Ben&Jerry fabriken här i vermont. Sen hade vi även "möte" med dem som ska till samma delstat som en själv och det var kul att se att det var fler än jag för jag har försökt att hitta någon som ska till Minnesota men jag har inte lyckats. Nu ska jag sova så Godnatt:)
 
 
 

Måndag

Publicerad 2014-07-29 05:14:24 i Mitt utbytes år,

Regn, regn och regn har den här dagen bestått av, även lektioner, en springtur och en hypnotisör show nu på kvällen. Den var sjukt häftig och alla gjorde så himla knasiga grejor så jag satt och skrattade mest hela tiden:) Imorgon ska vi till stranden, om vädret tillåter vill säga, just nu öser det på rätt bra där ute och klockan är kvart över elva. Det positiva är att vi inte behöver ha några lektioner det negativa är att vi är 800 personer som ska vara på samma ställe... Nu ska jag sova, godnatt eller snart godmorgon för er:)
 

Boston

Publicerad 2014-07-29 05:03:00 i Mitt utbytes år,

Igår var vi i Boston hela dagen, vi lämnade Vermont vid 7 och kom fram vid 10, jag och alla norskar började gå till någon shopping gata för att sedan försöka ta oss till andra sidan Boston för lunch med Filippa. Extremt konstigt sammanträffande att vi båda var "lediga" igår men det var hur kul som helst att ses och vi gjorde inte mycket annat än att äta lunch, gå i butiker och vara med hennes amerikanska kompisar:) tre timmar tillbaka till Vermont och då sommnade jag direkt. 

 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela